مرکز رشد واحدهای فناور

مقاله دانشجوی واحد کرمان در مجله Engineering Applications of Artificial Intelligence چاپ شد.

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۹ کد خبر : ۸۷۳۹ اخبار واحد
تعداد بازدید:۲۵

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، مقاله سید حمید موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و دکتر وحید خطیبی مدرس  گروه کامپیوتر این واحد با عنوان:

Satin bowerbird optimizer: A new optimization algorithm to optimize ANFIS for software development effort estimation

در مجله Engineering Applications of Artificial Intelligence  توسط انتشارات الزویر با  ضریب تاثیر 2.36 به چاپ رسید.

گفتنی است مجله مذکور به لحاظ ضریب تاثیر در بین 10 مجله برتر جهان در حوزه مهندسی (چند رشته ای) و در بین 25% مجلات برتر جهان در حوزه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی قرار دارد.

نظر شما :