مرکز رشد واحدهای فناور

مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد: روز اول دانشگاه آزاد اسلامی بدون مرد تکرار نشدنی

۲۳ دی ۱۳۹۵ | ۲۱:۴۲ کد خبر : ۸۶۹۴ اخبار واحد
تعداد بازدید:۱۷
مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد:  روز اول دانشگاه آزاد اسلامی بدون مرد تکرار نشدنی

مراسم ترحیم و بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 15 امروز در مسجد امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان به نقل ازخبرگزاری آنا، امروز مراسم ترحیم و بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مسجد امام علی(ع) واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به اتمام رسید. ساعت 15 زمان برگزاری مراسم ختم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شروع میشد، اما حوالی ساعت 14 جایی برای سوزن انداختن در محوطه و داخل مسجد وجود نداشت. بار دیگر چون روز گذشته که مردم ایران در تشییع پیکر حماسهای تاریخی خلق کردند و مرحوم آیتالله هاشمی را تنها نگذاشتند این بار هم مراسم، با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار شد.

اکثر شرکت کنندگان در مراسم جوانان بودند. برخی فاتحه و قرآن می‏‌خواندند و بعضی دیگر نیز از رحلت ناگهانی آیتالله هاشمی مات و مبهوت بودند و در فقدان ایشان اشک میریختند.

ازدحام جمعیت بسیار زیاد بود. قبل از ورود به مسجد، خانواده آیت‌الله هاشمی، از جمله همسر و فرزندان او حضور داشتند و پسران او محسن، یاسر و مهدی هاشمی و دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جلوی در مسجد از میهمانان استقبال می‌کردند.

مراسمی که هم‌چنین با حضور گسترده مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی هم همراه بود. اعضای خانواده‌ای که اولین روز بدون رئیس هیات امنا و هیات موسس خود را تجربه می‌کردند. خانواده‌ بزرگی که حالا دیگر پدر معنوی خود را از دست داده است.

نقش بیبدیل آیتالله هاشمی در انقلاب اسلامی

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه همین مراسم، درباره شخصیت و ویژگیهای مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: «شخصیت ایشان بر همه آحاد مردم و از هر جامعه و طبقهای پوشیده نیست. آیت‌الله هاشمی، قبل، بعد و در جریان انقلاب نقش بیبدیلی داشتند و از همه مهمتر تأثیرگذاری ایشان در انقلاب بر همه اثبات شده است.»

او در ادامه «صبر و استقامت» را یکی از ویژگیهای مهم و ارزشمند آیتالله هاشمی دانست و افزود: «هیچکس نمی‏‌تواند وفاداری ایشان به انقلاب، نظام و مقام معظم رهبری را انکار کند.»

حسین زاده لطفی آینده‌نگری را یکی از خصوصیات مهم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خواند.

نقش آیت الله هاشمی در پایان استبداد 2500 ساله

دکتر سیداحمد زرهانی، معاون رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما نیز در این باره به خبرنگار آنا، گفت: «آیتالله هاشمی رفسنجانی یکی از چهرههایی بود که به استبدادهای 2500 ساله پایان داد. ایشان در کنار رهبر انقلاب، مرحوم موسوی اردبیلی، شهیدان مطهری، باهنر و بهشتی توانست نظامی اسلامی را با رهبری امام خمینی(ره) مستقر کند و در نتیجه رنجیرههای استبداد شاهنشاهی از هم گسیخته شدند.»

او در ادامه افزود: «آیتالله هاشمی قبل و بعد از انقلاب از رجالی بود که دیگر تکرار شدنی نیست. ایشان در مدیریت جنگ، کشور، دولت سازندگی، علم و فرهنگ نقش بسیار تأثیرگذاری داشتند.»

زرهانی به نقش رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «آیت‌الله هاشمی در توسعه فرهنگ و علم و همچنین تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی نقش بسیار تعیین کنندهای داشتند. بنابراین کارنامه ایشان در ایران و جهان اسلام مایه مباهات و افتخارات است.»

بغض و اشک معاون دانشگاه آزاد اسلامی برای آیت‌الله

بغض دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اجازه صحبت نمیداد اما تنها به گفتن یک جمله بسنده و تأکید کرد باید روی منش و فعالیت‌های آیتالله هاشمی مطالعه شود و دایرة‌المعارف ایشان را نوشت.

دوراندیشی ویژگی مهم آیتالله هاشمی

دکتر علیرضا مصدق، مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی نیز درباره شخصیت و ویژگیهای مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: «ایشان حقیقتاً یکی از استوانه‌های بزرگ نظام بودند. من توفیق شاگردی آیتالله هاشمی را از سال 85 داشتم.»

او ادامه داد: «ایشان هرچه را می‏‌گفتند سالهای بعد برای اشخاص رقم میخورد و در جامعه تحقق پیدا میکرد. به عبارتی، دوراندیشی ایشان یکی از بارزترین ویژگی‌های شخصیتی ایشان بود.»

مصدق، بهترین جایگاه مرحوم آیتالله هاشمی را در مصلحت اندیشی نظام برشمرد و گفت: «رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در طول این سال‌ها در این سمت به حق انجام وظیفه کردند.»

شخصیت‌های حاضر در مراسم ترحیم

در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی یادگار امام(ره)، علی‌اکبر ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد فرهادی و سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزرای علوم و بهداشت، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، حسن نمازی مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، رسول منتجب‌نیا قائم‌مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی، مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری، سیدحسین هاشمی استاندار تهران، محمود گودرزی وزیر سابق ورزش، رؤسای برخی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، عبدالله نوری وزیر کشور دولت اول سازندگی، محمدرضا عارف نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، علی جنتی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شخصیت‌های سیاسی دیگر مانند قدرت‌الله علی‌خانی، محسن رهامی، رستمی ابوسعیدی، رئیس دانشگاه پیام نور، حجت‌الاسلام اشرفی اصفهانی، عباسعلی منصوری آرانی، جهانبخش خانجانی، سید حسین مرعشی، غلامحسین کرباسچی، دانشجویان و دیگر شخصیت‌های سیاسی، علمی و فرهنگی حضور داشتند.

گزارش از علی فراهانی

نظر شما :